HABERİN
Resmi ve videosu bulunamadı!

DEKMEB 4.OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Değerli Üyemiz;

Konu: 4. Olağan Genel Kurul’a Davet

Ders ve Kültür Kitapları Yayıncıları Telif Hakları ve Lisanslama Meslek Birliği DEKMEB Covid-19 Virüsü nedeniyle ertelenen  4. Olağan  Genel Kurul’u 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 10.00’da, Bahçelievler Mah. Prof. Muammer Aksoy Cad. No.4/5 Çankaya /Ankara adresinde,

İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde 4.Olağan Genel Kurul 29 Ağustos 2020 Cumartesi  günü saat 10.30’da Eti Mah. Celal Bayar Bulvarı. No:78/A 06930 Maltepe/ANKARA                 (The Ankara-GAR Hotel) adresinde aşağıdaki  gündem maddeleri ile  toplanacaktır.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,

Mustafa ALTUNDAL

DEKMEB Yönetim Kurulu Başkanı