HABERİN
Resmi ve videosu bulunamadı!

4. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Konu: 4. Olağan Genel Kurul’a Davet

Değerli Üyemiz,

Ders ve Kültür Kitapları Yayıncıları Telif Hakları ve Lisanslama Meslek Birliği DEKMEB 4. Olağan  Genel Kurul’u 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 10.00’da, Bahçelievler Mah. Prof Muammer Aksoy Cad. No.4/5 Çankaya /Ankara adresinde,

İlk toplantıda çoğunluk sağlanmadığı takdirde 4.Olağan Genel Kurul 28 Mart 2020 Cumartesi  günü saat 11.00’de Eti Mah. Celal Bayar Bulvarı. No:78/A 06930 Maltepe/ANKARA (The Ankara-GAR Hotel) adresinde aşağıdaki  gündem maddeleri ile  toplanacaktır.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,

Mustafa ALTUNDAL

DEKMEB Yönetim Kurulu Başkanı